Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ігор Данилиха презентує виставку шаржів "Впізнай себе"

У четвер, 25 липня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки шаржів художника Ігора Данилихи "Впізнай себе". Про це повідомляє ЛОР.

В експозиції представлено близько 100 робіт автора, намальованих у техніці шарж олівцем та графітом. Серед зображених на картинах архітекторів, художників, театральних та громадських діячів нашої країни. Прийшовши на захід, кожен буде намагатись "впізнати себе".

Це вже третя виставка автора, заступника директора Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові.

«Політичний шарж як такий до мене прийшов через хаотичні рисунки людей, начерки, які я робив будь-де, на нарадах, в мене завжди в робочих блокнотах  ними були замальовані всі поля. Малював людей, навіть з уяви, що дозволило виробити швидкий шарж, бо він малювався легко і невимушено. Постійно малюючи шаржі я намагався передати портретну схожість, відтворюючи лише характерні риси обличчя» – розповідає художник Ігор Данилиха.
Художник Ігор Данилиха народився у Львові 10 листопада 1957 року. Він має значний внесок у культурне життя міста, зокрема у роботі у відділі культури Львівської міської ради та як співорганізатор пам'ятних споруд та культурних заходів. 

Початок - о 16:00
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ