Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Imagine Dargons дадуть шоу в Києві

3 червня 2022 року на НСК "Олімпійський" пройде концерт всесвітньовідомої групи Imagine Dragons.

Imagine Dragons стали першою іноземною групою, яка зробила це в Україні – змогла змусити чекати людей в електронній черзі за квитками та зібрати понад 50 тисяч людей на своєму концерті. І тепер вони це зроблять знову на тому самому місці через чотири роки після неймовірного тріумфу.

У вересні 2021 року Imagine Dragons випустили п'ятий студійник "Mercury - Act 1". Його чекали три роки. За продюсування взявся сам Рік Рубін, який повів групу зовсім іншим шляхом. Замість стандартного набору поп-пісень він змусив колектив зробити так, щоб цінності набули нових значень.

За словами фронтмена Дена Рейнольдса, продюсер зміг йому донести думку, що зростання - музичне і смислове - важливе не тільки для музики, але і для її фанатів. Тому було важливо перейти від просто створення хітів до цільної, концептуальної роботи. "Фанати хочуть не тільки рости разом зі мною, а й чекають на це від мене. Рік нагадав мені: не варто хвилюватися, коли ти намагаєшся робити щось незручне, незвичне для інших. Я роблю тільки гірше, коли намагаюся повторити минулий успіх. Щирість і відкритість – ось чого вони чекають від нас”, – каже Рейнольдс.

Рубін встановив правило для роботи в студії з ним - чесність і тільки чесність, якою б болючою вона не була. Звідси і назва альбому, що виникла від слова mercurial, тобто. нестабільний. Таким чином, Imagine Dragons відображають дві речі - відсутність приналежності до жанру і багаторічну боротьбу Рейнольдса з ментальними проблемами.

"Сенс мистецтва в тому, щоб ділитися всіма моментами - як світлими, так і похмурими. Я вірю: якщо відкрито говорити про свою боротьбу, то це допоможе ще комусь. Так, Mercury - про самотність, пошук, боротьбу з самим собою. Але в той же час це світла, різноманітна музична платівка, яка закінчується на щасливій ноті. Ноті ясного та стабільного майбутнього".

Вміння говорити про свої проблеми на широку аудиторію та багатожанровість “Mercury - Act 1” гідно оцінили. Альбом легко потрапив у топ-10 багатьох чартів по всьому світу, а треки “Follow You” та “Monday” претендують на статус нових хітів та постійних мешканців сетлистів “драконів”. І Київ почує їх одними з перших.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ