Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Іванофранківець намагався ввезти в Україну авто за підробленими документами

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Прикордонники відділу «Соломоново» Чопського загону запобігли спробі незаконного ввезення в Україну мікроавтобуса марки «Mercedes Sprinter». Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Водій, 30-річний іванофранківець, заїжджав автівкою на територію нашої держави з Угорщини через пункт пропуску «Тиса». У ході перевірки документів на його мікроавтобус прикордонний наряд помітив невідповідність свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу встановленому взірцю. Під час поглибленого вивчення документа правоохоронці встановили, що його було підроблено.

За фактом виявлення ознак правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

Слідчо-оперативна група вилучила реєстраційний документ встановленим порядком для проведення експертизи. Також протоколом огляду місця події було вилучено мікроавтобус 2017 року випуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ