Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" у товариському матчі впевнено обіграли "Прикарпаття"

«Зелено-білі» провели свій третій товариський матч напередодні нового сезону 2019/2020. Їхнім суперником було івано-франківське «Прикарпаття».

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кудрик, Дубінчак, Вакуленко, Ковтун, Мартінс, Вербний, Кльоц, Ді Франко, Карпенко, Ременюк та гравець на перегляді.

У першій половині зустрічі «леви» контролювали хід гри та спромоглись забити два м’ячі. Спочатку карпатівці вдало реалізували кутовий. Після подачі Назара Вербного Мартінс вистрибнув вище за всіх та класно пробив головою у дальній кут воріт. Згодом Франціско Ді Франко заробив на собі фол у штрафному майданчику суперника. Рефері вказав на позначку. До 11-ти метрової відмітки підійшов Сергій Вакуленко та вдало реалізував пенальті.

На другий тайм «зелено-білі» з’явились у такому складі: Кудрик, Бусько, Вакуленко, Ковтун, Мартінс, Вербний, Кльоц, Ді Франко, Карпенко, Ременюк та гравець на перегляді.

По перерві карпатівці забили ще один гол. Партнери відмінною передачею вивели Ігоря Карпенка на побачення з кіпером «Прикарпаття» і нападник вдало проштовхнув м’яча повз воротаря гостей та довів рахунок до розгромного – 3:0.

Окремо варто відзначити досить непогану гру Олега Кудрика, котрий кілька разів по-справжньому виручив команду.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ