Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Картини на дрони» зібрали понад 500 тис. грн на обладнання для військових

Днями, у Львові в Домі Франка відбувся благодійний аукціон «Картини на дрони», де зібрали 547 тис. грн для 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового походу. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА

Представляли творчі роботи дітей з художньої студії «Іванчина майстерня» та самої Іванки Димид, створені під час концерту Соломії Чубай «Колискові для Олекси», лоти від художників – друзів Іванки Димид, а також сертифікати на ексклюзивну екскурсію директора Дому. 

Аукціон організували Соломія Чубай, художниця Іванка Димид, власниця дитячого інноваційного простору «СвітЛичка» Наталія Смуток, власниця домашньої пекарні «Кримська Перепічка» Оксана Новікова та Дім Франка в особі директора Богдана Тихолоза.

«Понад 500 000 грн вдалося зібрати суботнього вечора у Домі Франка! Фантастичний Аукціон-концерт «Картини на дрони» для 28 ОМБр імені «Лицарів зимового походу» згуртував чудових небайдужих людей.

Дякуємо Соломії Чубай, Іванці Димид, Оксані Новіковій, Наталі Смуток, Оксані Сокол, та усім, хто долучився до організації та проведення цього незабутнього дійства. Дякуємо всім митцям, які пожертвували свої роботи для аукціону. 

Дякуємо всім гостям, що купували лоти і донатили на збір! Завдяки вашим внескам придбають розвідувальне крило для більш ефективного виконання бойових завдань у районі Бахмута», – зазначають в соцмережах Дому Франка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ