Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

КДК ФФЛ відсторонив на два роки від футболу ФК "Мостиська"

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу Львівської області відсторонив на 2 роки від обласних змагань футбольний клуб «Мостиська» через інцидент, що трапився в поєдинку 11-го туру Прем'єр-ліги Львівщини, в якому мостищани зустрічалися з підмонастирським «Феніксом-Стефано».

Так, згідно з рапортом арбітра, 16-го червня цього року під час поєдинку між «Феніксом-Стефано» та ФК «Мостиська» на 53-ій хвилині після фіксації голу, який забив футболіст команди з Підмонастиря Віталій Патуляк, рефері матчу Роман Холявко записував у картці арбітра автора забитого м'яча.

На 54-ій хвилині матчу футболіст команди ФК «Мостиська» Максим Козирєв за неодноразові гучні нецензурні вислови на адресу футболістів своєї команди отримав жовту картку. Воротар «Мостиської» Андрій Шагало проявив демонстративну незгоду з таким рішенням арбітра, за що отримав попередження.

Футболіст команди ФК «Мостиська» Максим Козирєв підбіг до рефері та штовхнув його в груди, за що був вилучений з футбольного поля. Андрій Шагало підбіг до арбітра та вдарив у скроневу частину голови, внаслідок чого арбітр утратив координацію та присів.

Після цього інциденту Андрій Шагало отримав червону картку і відмовився продовжувати гру, забравши свою команду з футбольного поля. Поєдинок так і не відновився...

За порушення Регламенту обласних змагань із футболу сезону 2019-го року (нанесення тілесних ушкоджень арбітру і самовільне покидання футбольного поля), Контрольно-дисциплінарний комітет ФФЛ вирішив зняти і відсторонити ФК «Мостиська» від участі в обласних змаганнях терміном на 2 роки та зобов’язати сплатити обов'язковий грошовий внесок у загальній сумі 8 тисяч гривень.

Андрія Шагалу відсторонено від дорослого футболу терміном на рік і зобов'язано сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 5 тисяч гривень, Максима Козирєва – на 8 матчів і сплатити 800 гривень.

Відповідно до Регламенту обласних змагань із футболу сезону 2019-го року, враховуючи, що ФК «Мостиська» провела менше половини матчів у чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівської області, всі результати ігор за участю юнацьких та дорослих складів «Мостиської» анульовано. Водночас індивідуальну статистику та дисциплінарні санкції учасників поєдинків залишено в силі.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ