Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Керував нетверезий батько: на Львівщині двоє малолітніх дітей випали з підводи

На Львівщині внаслідок падіння з підводи травмовані двоє дітей. Керманич підводи, батько травмованих дітей, перебував у стані алкогольного сп’яніння – медики виявили у його крові 1,7 проміле алкоголю. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 4 жовтня близько 19.40 неподалік села Сушно Червоноградського району з гужової підводи випали двоє малолітніх дітей – хлопчик та дівчинка, місцеві мешканці, віком по 8 років. Внаслідок падіння школярі отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

Під час експертизи також було встановлено, що керманич підводи, 44-річний батько трамованих дітей, перебував у нетверезому стані - медики виявили у його крові 1,7 проміле алкоголю. За його словами, коні наполохались та понесли, а діти не змогли втриматись на возі та випали.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п'яти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ