Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Князєв прокоментував вбивство Аміни Окуєвої

Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що правову кваліфікацію вбивства Аміни Окуєвої буде давати слідча група. Але він не виключає, що це визнають як теракт. Про це він сказав в коментарі LB.ua.

"Якщо людина мертва, то це вбивство. Не виключаю, що це теракт. Але нехай над цим працюють слідчі та прокурори", - заявив поліцейський.

Водночас вдаватися в подробиці того, що сталося Князєв не став. "Слідчо-оперативна група працює на місці події, де невідомі злочинці розстріляли автомобіль, в якому їхали двоє громадян. Один громадянин убитий, другий у лікарні", - повідомив він.

В результаті диверсійного нападу поблизу Києва загинула Аміна Окуєва

"Події були, є і, на жаль, будуть, тому що війна в нашій країні не закінчилася", - додав він.

Нагадаємо, у понеділок, 30 жовтня, близько 20:00 невідомі особи з кущів на автодорозі поблизу залізничної станції Глеваха, Васильківського району, розстріляли автомобіль, в якому їхали Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Жінка отримала смертельні поранення, а чоловіка поранено в ногу.

У Київській області та сусідніх регіонах оголошено план-перехоплення для упіймання злочинців.

Кілька місяців тому, 1 червня, у Асмаєва стріляв найманий вбивця на вулиці Кирилівській у Києві. Він зазнав поранень, але вижив. Злочинця тоді нейтралізувала Окуєва.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ