Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Командири вимагали 7 тис. грн від солдата - щоб не було проблем

Командир батальйону з підготовки водіїв та начальник взводу військової частини вимагали від солдата-контрактника 7 тисяч гривень. За це пообіцяли не звільняти його за порушення, виявлені ними під час несення служби. Також відомо, що військові систематично вимагали з солдатів гроші. Про це повідомив Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Отож, затримали підполковника і старшого лейтенанта співробітники Управління захисту економіки у Львівській області та військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України під час одержання ними хабара.

Співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Нацполіції спільно із військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону України викрили корупційну схему, яку організували ці військовослужбовці.

Під час одержання неправомірної вигоди військових-здирників затримали оперативники Управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ Нацполіції спільно із військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону України на території військової частини. Правоохоронці вилучили 7 тисяч гривень, одержаних як хабара від солдата.

Затриманим посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ