Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Контрабандистам не вдалося підкупити курсантів-прикордонників

Контрабандистам не вдалося підкупити курсантів-прикордонників, які прибули на посилення охорони кордону на Буковині. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

Двох місцевих жителів, які пропонували курсантам Національної академії кошти за сприяння у протиправній діяльності, затримав учора увечері прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону.

«Ми вам 50 євро – а ви «не помічаєте», як ми перенесемо через кордон 2-3 ящики із сигаретами. А якщо оборудка буде вдалою, наступного разу дамо 500 євро за переміщення 20-30 ящиків», - таку пропозицію від двох невідомих чоловіків вчора увечері отримав прикордонний наряд з числа курсантів, які прибули на посилення державного кордону, зокрема ділянки, що охороняє відділ «Красноїльськ» Чернівецького загону.

Від такої «угоди» прикордонники відмовилися, натомість здійснили затримання невідомих осіб. Порушниками виявилися двоє жителів населеного пункту Красноїльськ.

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу та викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції. Наразі громадянам України загрожує кримінальна відповідальність. Їхню долю вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ