Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Королівський замок у Варшаві запрошує на чергову акцію «Безкоштовний листопад»

Королівський замок у Варшаві запрошує на восьму акцію «Безкоштовний листопад» у королівських резиденціях Польщі. Акція розпочнеться 2 листопада і триватиме до кінця місяця.
Королівський замок у Варшаві

В акції «Безкоштовний листопад» вперше участь візьме аж вісім королівських резиденцій: Королівський замок у Варшаві, Королівські лазєнки, Музей Палацу Короля Яна ІІІ у Вілянові, Королівський замок на Вавелі, Замковий музей у Мальборку, Музей у Сандомєжі, Музей краківських жуп у Вєлічці та Національний музей у Познані.

Як повідомило Польське радіо, за інформацією Королівського замку у Варшаві, безкоштовно можна буде відвідати Королівський шлях, Палац під бляхою та галерею Лянцкоронських.

«Слід обов’язково туди зазирнути, адже полотна Рембранта нещодавно отримали сучасне освітлення, що ще виразніше підкреслює їх виняткові мистецькі принади. З нагоди 50-літнього ювілею ми також представимо єдиного оригінального орла з королівського трону. Ви зможете його побачити у Троновому залі з 3 по 15 листопада», - написано на профілі Королівського замку у Фейсбуці.

Учням Замок рекомендує 200 безкоштовних музейних уроків у рамках програми «Твій найкращий урок історії».

Усі пропозиції Королівського замку у Варшаві можна знайти на інтернет-сторінці музею. В акції «Безкоштовний листопад» вперше участь візьме аж вісім королівських резиденцій: Королівський замок у Варшаві, Королівські лазєнки, Музей Палацу Короля Яна ІІІ у Вілянові, Королівський замок на Вавелі, Замковий музей у Мальборку, Музей у Сандомєжі, Музей краківських жуп у Вєлічці та Національний музей у Познані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ