Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Костянтин Лемішко: Смалійчук немає права не помилку

Відомий футбольний експерт та тренер Костянтин Лемішко в коментарі Гал-інфо прокоментував зміну власника у футбольному клубі «Карпати».

 Нагадаємо, у середу, 27 травня, офіційний сайт клубу повідомив, що частка компанії, що належала Петрові Димінському, відтепер перебуває у власності Олега Смалійчука.

«Новина про зміну власника «Карпат» мене не здивувала, — каже в коментарі Гал-інфо футбольний експерт, тренер Костянтин Лемішко. – Не знаю усіх нюансів передачі команди Олегу Смалійчуку, але, думаю, що зміни в клубі будуть. А які це будуть зміни, чи в кращу, чи в гіршу сторону, покаже лише час. Єдине, що можу сказати, що в нового власника «Карпат» немає права не помилку, і, думаю, він це розуміє. Щоб говорить щось змістовніше, потрібно побачити перші кадрові дії Олега Смалійчука. Хотілося б вірити, що вони зможуть допомогти «Карпатам» вибратися з дна турнірної таблиці і не вилетіти в Першу лігу.

Ми усі пам’ятаємо перший прихід Олега Смалійчука в «Карпати» на посаду віцепрезидента, але починав він як футбольний агент, який займався працевлаштуванням своїх футболістів у різні клуби. За результатами «Карпат» перший прихід пана Смалійчука був невдалим, і він сам це визнав у своєму інтерв’ю. Якщо відверто, то «Карпати» вміють дивувати новинами і, знаю, що чимало вболівальників уже змирилися з тим, що логічних рішень в менеджменті «Карпат» не варто шукати. Але це було у минулому. Як буде зараз, не знає, мабуть, ніхто. Бажаю Олегу Смалійчуку успіху та вдачі, оскільки футбольний клуб «Карпати» для львів’ян це щось особливе».

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, футбольний сезон в Україні відновлюється вже цього вікенду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ