Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Курсантки, яких збив п’яний майор, відмовились від компенсації

Троє курсанток, яких збив на автомобілі майор медичної служби Володимир Холодний, відмовились від компенсації від нього, бо, зокрема, у чоловіка онкохвора дружина.
Фото - «Суспільне»

Про це дівчата розповіли на брифінгу на території Головного військового клінічного госпіталю 11 вересня, передає «Суспільне».

"Вони (сім'я військовослужбовця - ред.) пропонують нам компенсацію. Ми від неї відмовляємось, оскільки ми знаємо, що в нього є жінка онкохвора і дитина. Тобто, його сім’я не винна і не повинна нести тягар", - сказала одна з постраждалих дівчат Олександра Гуй.

Вона додала, що внаслідок аварії у неї порвалися м'язи на стегні та були зламані кістки.

"Плюс у мене зняли некроз, а як воно буди заживати, ніхто не знає. Плюс у мене поламані кістки. Апарат стоїть зовнішньої фіксації. Його також треба буде знімати, ставити пластину, накладати шкіру. Ще багато всього. Та все буде добре", — зазначила дівчина і додала, що ще є загроза втрати стопи, тому лікарі не поставили дренаж.

Галина Николин додала, що сім'я майора не винна в тому, що він зробив, "і не має нести цей тягар і відбувати за нього його неадекватність дій"

"Я розумію, що все буде добре, тому що "а як інакше?". Вже сталося і сталося. Вороття вже назад немає. Будемо людьми нового покоління - будемо кіборгами. Ось і все", - розповіла Тетяна Ніколаєва.

Дівчата, відповідаючи на запитання щодо роботи слідчих органів, зауважили, що не задоволені діями слідчого, який жодного разу не з’явився до них для того, аби взяти свідчення.

"Діями прокурора задоволена, але я не задоволена діями слідчого. Слідчий телефонував, сказав - я слідчий Олександр і ні разу не прийшов, щоб взяти свідчення. Я розумію, що у людини є інша робота і не тільки є наша справа, але… Тобто слідчого ми взагалі не бачили", - сказала Галина Николин.

Вона також зазначила, що була проведена транспортна експертиза. І було встановлено, що транспортний засіб — справний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ