Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кущі марихуани, канабіс та незареєстрована рушниця: знахідки Одеських правоохоронців

У рамках кримінального провадження за ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» на Одещині правоохоронці провели обшуки у помешканнях осіб, що підозрюються у причетності до протиправної діяльності.

Як інформують у прес-центрі Державної прикордонної служби України, в результаті проведених заходів в одному з населених пунктів Біляївського району спільна міжвідомча група у складі  представників оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, представників Нацполіції та СБУ в Одеській області, та військовослужбовців-кінологів Білгород-Дністровського прикордонного загону виявила та вилучила 11 кущів марихуани з корінням, біля 4 кілограмів подрібненої та близько 1,5 кілограма неподрібненої сіро-зеленої речовини, ймовірно канабісу, одну незареєстровану рушницю марки ТОЗ й засіб для куріння наркотичної речовини.

Знайдені наркотичні засоби направлені на експертизу. Заходи по встановленню усіх обставин здійснення протиправних діянь тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ