Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Київські поліцейські у Одесі затримали вбивцю

Оперативники Київщини встановили та затримали у Одеській області чоловіка, який з минулого року перебував у розшуку за зухвале вбивство 34-річного жителя міста Буча. Тепер йому "світить" до 15 років ув'язнення. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Київській області.

5 листопада 2015 року до Вишгородської поліції надійшло повідомлення від жительки міста Буча, що в селі Толокунь, на березі Київського водосховища, в моторному відсіку риболовецького сейнера виявила бездиханне тіло свого чоловіка.

З’ясувалося, що загиблий 34-річний житель міста Буча орендував вказаний сейнер та займався його ремонтом. Тоді, з місця події поліцейські вилучили речові докази скоєння вбивства - три ножі. Судово-медична експертиза встановила, що чоловік загинув через завдані численні ножові поранення в області спини та грудної клітини.

Днями, під час оперативно-розшукових заходів, у селі Ставки Одеської області, поліцейські Вишгородської поліції затримали 38-річного підозрюваного, який з листопада 2015 року перебував у розшуку за підозрою у вчиненні даного злочину.

Затриманий зізнався правоохоронцям у скоєнні вбивства та розповів, що під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. Для вирішення конфлікту він схопив кухонний ніж і наніс знайомому 6 ударів, після чого втік з місця події.

На даний час підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні даного злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ