Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Київські правоохоронці встановлюють обставини смерті чоловіка у лісопосадці

Київські правоохоронці встановлюють обставини смерті чоловіка у лісопосадці. З місця події доставили до управління поліції двох безхатченків, з якими загиблий випивав. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у місті Києві.

До  поліції надійшло повідомлення про те, що у лісопосадці на вулиці Привокзальній лежить чоловік із тілесними ушкодженнями. На місці події судмедексперт констатував смерть.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази та направили для проведення експертизи.

Працівники карного розшуку оперативно встановили та доставили до управління поліції двох товаришів покійного: 50-річного та 29-річного безхатченків. Чоловіки розповіли правоохоронцям, що у стані алкогольного сп’яніння між ними та потерпілим виник конфлікт. Розпочалася бійка. У результаті вони накинулися на 30-річного товариша і побили його, а потім пішли допивати оковиту.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться судово-медична експертиза, яка і встановить остаточну причину смерті безпритульного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ