Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Лазерна епіляція: чому вона користується популярністю

Колись видалення зайвого волосяного покрову на тілі було досить болючою темою – у всіх розуміннях цього слова. Та розвиток сучасних технологій перетворив цей процес не тільки на значно комфортніший, але й набагато ефективніший.

І мова йде про лазерну епіляцію https://www.laserhouse.com.ua/lviv, котра на сьогоднішній день є дуже затребуваною як для жінок, так і для чоловіків. Все просто: такий спосіб боротьби з небажаною рослинністю на тілі активно обирають ті, хто прагне швидко та ефективно вирішити дане питання, при цьому не стикнувшись з больовими відчуттями та іншим подібним дискомфортом.

Ключові переваги методики

Певна річ, способів позбутися волосся з тих чи інших частин тіла існує безліч, проте переважна більшість із них, як правило, мають короткочасний ефект, та й витерпіти таку процедуру вкрай важко. Інша справа – лазерна епіляція, котра поступово витісняє традиційні методи, і ось чому:

  • Найголовніший плюс методики – відсутність больових відчуттів. Якщо людина навіть і відчуває певні поколювання, як правило, вони терпимі, а у іншому випадку косметолог завжди запропонує анестезію;
  • Висока ефективність. Достатньо всього декілька процедур (точну кількість визначає фахівець для кожного індивідуально), щоб попрощатися із зайвими волосками на тілі раз і назавжди;
  • Швидке виконання процедури. Один сеанс лазерної епіляції в середньому триває 10 хвилин;
  • Дана технологія підходить для волосся різного кольору та може виконуватися в будь-яку пору року;
  • Лазер є повністю гіпоалергенним, а тому опісля процедури клієнти, як правило, не стикаються з почервоніннями на шкірі, свербежем та іншими неприємними «сюрпризами»;
  • Повна безпека для здоров’я людини. Лазер впливає тільки на волосинки, не завдаючи шкоди шкіряному покрову.

Але варто одразу ж зауважити, що вказані вище переваги актуальні лише в тому випадку, якщо саму процедуру проводять кваліфіковані спеціалісти та сертифікованому обладнанні. Це важливо мати на увазі!

Як підготувати до епіляції правильно

За два тижні до першого сеансу слід утриматись від засмагання, відвідування солярію, вживати ліки групи антибіотики (тетрацикліновий ряд), а також висмикування волосся із зони, де проводитиметься епіляція. Крім того, за три дні до процедури не варто відвідувати лазні, сауни, приймати гарячу ванну, купатися в басейнах з хлорованою водою.

Позбутися зайвого волосного покрову на тілі можна ефективно і безболісно, якщо віддати перевагу саме лазерній епіляції. Головне, користуватись такими послугами виключно в професійних центрах з кваліфікованим штатом працівників та сучасним обладнанням сертифікованим в Україні – саме тоді можна на всі сто відсотків сподіватися на бажаний результат!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ