Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів виплатить по 20 тис. грн медпрацівникам, які захворіють на COVID-19

Як повідомили 28 квітня у прес-службі ЛМР, премії по 20 тис. грн від міста нараховуватимуть усім медпрацівникам, що захворіють на COVID-19. Про це сьогодні в ефірі радіо "Люкс FM" розповів міський голова Львова Андрій Садовий.
Фото: Роман Балук

За його словами, наразі це 27 медпрацівників, але по 20 тисяч гривень нараховуватимуть і надалі всім тим фахівцям медустанов, що матимуть підтверджений коронавірус.

"Тим медпрацівникам, які працюють з хворими чи є в зоні ризику, ми виплатили по 10 тисяч гривень. А вже наступна виплата — усім тим медпрацівникам, які мають підтверджений COVID-19 ми даємо по 20 тисяч. Відсьогодні почнемо нараховувати їм ці кошти. Виплачуватимемо всім, хто захворіє. Наразі це 27 медиків. Усі сподівались на кошти від держави, але наразі цього немає. Тому ми у Львові знаходимо власні можливості підтримати тих, хто рятує наше життя", — зазначив міський голова.

Нагадаємо, станом на 08:00 год. 28 квітня, у Львові та на Львівщині підтверджено 371 випадок інфікування коронавірусом, з них 13 — летальні.

На Львівщині підтвердили ще одну смерть від коронавірусу. Що відомо?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ