Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська асоціація футболу провела позачергову Конференцію

10 листопада в місті Львові відбулася позачергова Конференція Львівської асоціації футболу, в якій взяли участь 28 з 29 обраних делегатів.
Мирослав Хом'як, Олександр Шевченко, Ростислав Капітанець

На Конференції було розглянуто низку важливих питань, пов'язаних із ситуацією навколо Української асоціації футболу та членства в Львівській асоціації футболу.

Зокрема, Конференція підтвердила повноваження Виконавчого комітету Львівської асоціації футболу та продовжила їх до часу проведення позачергової звітно-виборної Конференції.

Також було прийнято рішення звернутися до Української асоціації футболу з вимогою провести позачерговий Конгрес у зв'язку з кризовою ситуацією в керівному органі. Конференція запропонувала порядок денний майбутнього Конгресу, який включає питання про дочасне припинення повноважень нинішнього керівництва УАФ та обрання нового.

Крім того, Конференція прийняла рішення про прийом в постійні та асоційовані члени Львівської асоціації футболу низки новостворених районних асоціацій та футбольних клубів.

Водночас було прийнято рішення про виключення з членів асоціації низки районних федерацій футболу у зв'язку з втратою ними статусу представництва футболу на відповідних територіях.

"Конференція Львівської асоціації футболу прийняла низку важливих рішень, спрямованих на врегулювання ситуації навколо керівних органів футболу в Україні. Ми повністю підтримуємо вимогу негайних змін в Українській асоціації футболу та обрання нового керівництва. Також  опрацювали питання стосовно оновлення членства в асоціації футболу Львівщини. Це має сприяти подальшому розвитку та популяризації футболу у Львівській області та в Україні загалом", - розповів в коментарі Гал-інфо делегат конференції, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ