Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська “Енергія” побореться за “бронзу” VBET Екстра-ліги

У середу, 17 травня, відбувся вирішальний, п’ятий поєдинок у півфінальній парі VBET Екстра-ліги України з футзалу між київським “ХІТом” та львівською “Енергією”.
Фото: ХІТ

За підсумками матчу “енергетики” поступилися киянам з рахунком 2:7 і зіграють у протистояннях за третє місце VBET Екстра-ліги проти “Кардиналу-Рівнестандарт”.

Про це повідомляє пресслужба львівського клубу. На старті матчу хорошу нагоду відкрити рахунок мав Сергій Малишко, однак голкіпер киян загрозу ліквідував. Натомість своїм шансом господарі скористались на 4-ій хвилині, відзначився Євген Жук. Ключовими у матчі стали 14-16 хвилини, коли “ХІТ” забив три м’ячі поспіль. Авторами стали Максим Літвінов, Сергій Журба та Євген Жук.

Після цього “енергетики” пішли вперед п’ятим польовим, однак це не принесло результату. Натомість на 26-ій хвилині Олександр Педяш вразив порожні ворота львів’ян, а на 27-ій хвилині відзначився Руслан Шеремета. Відігратися за такого рахунку і перебігу подій на майданчику фактично було неможливим. Тим не менш, “Енергія” продовжила атакувати і зрештою на 38-ій хвилині Роман Гураль замкнув передачу у штрафний майданчик від Ігоря Марциняка. На 39-ій хвилині команди обмінялись голами. Спершу дальній удар вдався Ігорю Чернявському. Згодом Андрій Теряєв відправив м’яч у ворота після прострілу від Романа Гураля і встановив остаточний рахунок у поєдинку.

Інформаційна служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ