Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія працює онлайн та значно збільшила глядацьку аудиторію

Львівська національна філармонія працює в режимі онлайн та значно збільшила глядацьку аудиторію.
Володимир Сивохіп, фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

"Поки що ми не можемо наповнювати зал Львівської філармонії глядачами, але колектив не припиняв роботи у дні війни,  аудиторія започаткованих нами онлайн проєктів дуже велика та щодня зростає", - зазначив  генеральний директор  Львівської національної філармонії Володимир Сивохіп.

Він розповів про започаткований мистецький напрямок "Музи не мовчать". Завдяки проєкту вдалося об’єднати музикантів з різних міст, а головне, популяризувати українську музику та культуру у світі. Як зазначив Володимир Сивохіп, до Львова на проживання приїхали першокласні музиканти з інших українських міст. Вони об’єднуються у мистецькі групи й це потужний український  культурний фронт.

"Вдалося організувати понад 40 концертів, під час яких виконувалися виключно українські твори. Відео цих виступів транслюються на весь світ, для багатотисячної аудиторії ми вже відомі та щоразу отримуємо дуже багато захопливих відгуків. Культурний фронт має бути в країні, такі проєкти треба було створювати значно раніше", - сказав Володимир Сивохіп.

180-річчя від дня народження композитора Миколи Лисенка Львівська філармонія також  відзначає на онлайн платформі,  транслюючи концерти для тисяч глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ