Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія запрошує на українсько-французький музичний вечір

27 грудня у Львівській національній філармонії відбудеться українсько-французький музичний вечір від дуету «EVOCATIONE». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Дует «EVOCATIONE» у складі української співачкиОльги Війтів та іспанського піаніста Іларіо Сеґовія народився в середині вересня 2016 року завдяки прагненню його учасників донести до слухача репертуар, який поєднує в собі поезію і музику в інтимній атмосфері, де слово возвеличується завдяки музиці.

Серед виступів дуету - концерти в будинках культури і концертних залах різних міст Іспанії, а також в Англії, Італії, Україні та В'єтнамі.

У 2017 р. вибороли І премію і премію глядацьких симпатій на конкурсі камерної музики в місті Альсіра ІІ премію в конкурсі камерної музики «Ciutat де Borriana», у 2018 р. стали фіналістами Міжнародного конкурсу камерної музики «Антон Гарсія Абріль».

Нещодавно вони здобули приз глядацьких симпатій на конкурсі молодих талантів міжнародного фестивалю «Residències de Música de Cambra» у Валенсії, а також 1-шу премію, особливу премію за найкращий дует та премію за найкращого піаніста у 16-му Міжнародному Конкурсі Камерного Співу «Seghizzi» в Італії (Горіція). Дует бере активну участь у різноманітних камерних фестивалях, а також у сольних проектах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ