Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія запрошує відзначити 100-річчя Короля танго

Цього року музичний світ відзначає 100-річчя від дня народження славетного композитора. З цієї нагоди Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика презентує грандіозний проект – "Король танго. Астор П’яццола". Про це повідомили 11 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Унікальна подія для всіх шанувальників класики відбудеться 14 березня у самому серці Львова – Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика.

До композицій "El Gran Ástor" – Великого Астора можна дібрати чимало синонімів. Він є одним із небагатьох композиторів, що зміг записати й виконати на концертах майже всі свої твори. Неперевершений арґентинський музикант і композитор 2-ї половини XX сторіччя. Його твори докорінно змінили уявлення про традиційне танго, надали йому сучасного звучання завдяки елементам джазу і класичної музики. П’яццола – засновник стилю, що отримав назву "нуево танго". 

На сцені Концертного залу Людкевича виступлять: Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, скрипаль-віртуоз Марко Комонько та блискучий виконавець з Києва Ігор Саєнко, який гратиме на рідному інструменті Астора П’яццоли – бандонеоні.

У програмі лише хіти усіх часів "короля танго": "Пори року в  Буенос-Айресі" для скрипки з оркестром,«Aconcagua» – знаменитий концерт для бандонеона з оркестром, а також – знамените Libertango.

За дириґентським пультом виступить Володимир Сивохіп.

Щоб створити максимально комфортну і безпечну атмосферу 14 березня заплановано 2 концерти – о 17:00 та 19:30.

Партнер проєкту – Концертна агенція "UKR Artists".

Детальна інформація про подію та квитки за посиланнями:

14 березня / 17:00 – https://philharmonia.lviv.ua/event/the-king-of-tango-2/

14 березня / 19:30 – https://philharmonia.lviv.ua/event/the-king-of-tango/

Астор П’яццола – геній в історії Музики, а його творчість житиме у всі часи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ