Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія згадає жертв теракту 11 вересня

В день, який людство пам'ятатиме ще довго, 11 вересня, у Львівській філармонії відбудеться монументальний Акт проти вбивства та насильства, український маніфест гуманності. Про це повідомили у Львівській філармонії.

Тут повстануть багато важливих нам філософських питань: життя й смерті, юності й старості, буття й забуття, людяності й  бездушності.

Вічна молодість равелівської померлої Інфанти перенесе львів’ян в рожеве дитинство дівчинки, яка була милою й прекрасною, але їй судилось померти.

Симфонічний триптих «Одвічні пісні» без перебільшення геніального польського композитора Мечислава Карловича змусить пережити й осмислити головні людські питання про Вічний смуток, Кохання і Смерть, а також Всебуття.

Друга Симфонія Івана Пахоти стане віддзеркаленням сьогоднішнього українського соціуму та нації загалом  –  трагедії Духу кожного з нас: будучи капітаном корабля – стрибати й спасатись, чи тонути разом з кораблем?

Академічним симфонічним оркестром Львівської філармонії диригуватиме незрівнянна,  талановита Патриція Пєчара з Кракова.

Твори вперше будуть виконані у Львові. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ