Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція розшукує шахрая, який ошукав понад 40 людей

Працівники Личаківського райвідділу міліції оголосили в розшук неодноразово судимого Качмара Романа Романовича, 10.08.1986р.н., уродженця Львова, який ошукав щонайменше сорок осіб. Повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Чоловік з початку цього року, представляючись працівником ТОВ «Домофон.Інжиніринг.Охорона», до якого не мав і не має жодного відношення, пропонував громадянам встановити домофони в будинках. Отримавши передоплату за роботу, кошти зловмисник використовував на власні потреби.

«Серед потерпілих – мешканці Винників та Львова, зокрема, проживаючі в будинках на вулицях Тарнавського, Івасюка, Братуня та  інших. Встановлено, що жертвами афериста стало близько 40 осіб. У даний час зловмисник продовжує видурювати гроші у громадян», - повідомили у міліції.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальне провадження у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Його вчинення карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

У зв’язку із тим, що зловмисник за місцем реєстрації не проживає, його оголошено в розшук.

Всіх, хто володіє інформацією про місце перебування Качмара Романа Романовича, міліція просить повідомити в чергову частину Личаківського райвідділу міліції за тел. 276-24-00 або на 102.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ