Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівське прикордоння вшанувало 155-річчя митрополита Андрея спортивним меморіалом

У родинному гнізді Шептицьких, селі Прилбичах (Львівщина) фінішував І Яворівський районний відкритий турнір із волейболу за участі команд Яворівського, Мостиського та Городоцького районів.
Фото Яворівської районної ради.

На черзі – змагання із міні-футболу серед духовенства. Спортивні меморіали відбуваються в межах заходів, приурочених 155-літтю від дня народження митрополита Андрея Шептицького. Про це повідомив сьогодні, 3 березня, власкор Гал-інфо із посиланням на заступника голови Яворівської районної ради Володимира Мацелюха.

З його слів, цей спортивний меморіал – лише малесенька часточка всіх запланованих заходів, приурочених 150-літтю митрополита Андрея: у Прилбичах згодом у спортивних поєдинках зійдуться навіть священики: зокрема, запланований футбольний міні-турнір на кубок Шептицького серед духовенства.

«У відкритому турнірі із волейболу взяли участь 6 команд із прикордонних Яворівщини, Мостищини та Городоччини. Змагання, які віднині стануть традиційними, були напруженими і видовищними. Перемогли волейболісти Городоччини. Друге місце посіла команда Прилбицька ЗОШ, на третю сходинку п’єдесталу зійшли спортсмени із Новояворівської ЗОШ №3. Переможців та призерів нагороджено кубками та медалями», – інформує Гал-інфо заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ