Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські ДБРівці затримали посадовця з питань виявлення корупції на хабарі

Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
1/5
Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали працівника сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС в Закарпатській області під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, податківець вимагав 2000 доларів США неправомірної вигоди від підприємця за не створення штучних перешкод у здійсненні господарської діяльності.

26 травня 2020 року посадову особу затримано під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання відносно нього запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки України у Закарпатській області.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.  

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, навідниця з Львівщини ухилялась від служби, даючи хабарі командиру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ