Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівські лікарі виходили "поспішайку" із вродженою пневмонією

Лікарі львівського «ОХМАТДИТу» виходили передчасно народженого хлопчика із вродженою пневмонією. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.
Фото: ОХМАДИТ

Олексій народився на 35 тижні вагітності з вагою 2400 грам.

У хлопчика була виражена дихальна недостатність, неврологічна симптоматика, що вимагало проведення респіраторної підтримки.

Лікарі з Бродівського пологового доставили дитину у відділення реанімації новонароджених «ОХМАТДИТу» з дихальними і неврологічними розладами.  Лікарі відділення реанімації та постінтенсивної терапії Центру дитячої медицини провели усі необхідні обстеження та аналізи, на основі чого був поставлений основний діагноз - вроджена пневмонія та недоношеність.

Лікування було тривалим, малюк перебував на ШВЛ-апараті, медики підбирали режим вентиляції, була задіяна антибактеріальна терапія. Поступово стан покращувався: дитина самостійно дихала, зменшились запальні явища. Також було відновлено грудне годування. 

Станом на зараз дитину виписали з Центру дитячої медицини додому. Надалі він буде під постійним спостереженням фахівців «ОХМАТДИТу». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ