Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львівські мотопатрульні затримали двох порушників

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, напередодні у Львові, мотопатрульні затримали двох порушників.

Днями на перетині проспекту Червоної Калини та вулиці Угорської мотопатрульні зупинили мотоцикл Kawasaki ZX6R, водій якого перевозив пасажира без шолома.

Під час перевірки документів у 21-річного керманича, патрульні встановили, що він позбавлений права керування через нетверезу їзду.

Ба більше, в транспортному засобі поліцейські виявили ознаки підробки номера рами. На порушника склали протокол за ч. 5 ст. 126 (Повторне, протягом року керування транспортним засобом особою, що позбавлена такого права) та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування мотошоломами) КУпАП.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

Допоки тривали процесуальні дії, мотопатрульні помітили ще одного порушника. Під час спілкування з 24-річним скутеристом, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився.

Це вже вдруге впродовж року його зупинили з ознаками сп'яніння за кермом. На нього склали два протоколи: ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ч. 5 ст. 126 (Повторне, протягом року керування транспортним засобом особою, що позбавлена такого права), а також винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування мотошоломами) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ