Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські прикордонники спіймали п'ятьох іноземців, які намагалися незаконно потрапити до ЄС

фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
фото - Держприкордонслужба
1/3
Минулої доби прикордонні наряди відділів "Краківець", "Шегині" та "Рава-Руська" Львівського загону біля кордону з Польщею затримали п'ятьох осіб.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Про появу двох невідомих осіб в одному з н. п. Яворівського району дільничному інспектору відділу "Краківець" повідомив місцевий житель. Група реагування негайно виїхала з підрозділу та затримала ймовірних порушників.  Як з'ясувалося, вони є громадянами Індії віком 21 та 32 років.

В іншому випадку про рух невідомих осіб в бік державного кордону дільничному інспектору відділу "Рава-Руська" також повідомив житель прикордоння. Від підрозділу вибув додатковий наряд спільно з оперативним співробітником. Згодом за кількасот метрів від держрубежу охоронці кордону затримали 22-річного та 29-річного громадян Індії.

Ще одного мандрівника з Вірменії затримав наряд від відділу "Шегині". Інформацію про рух невідомої особи в бік кордону прикордонники отримали від місцевого жителя. На визначений напрямок вибула група реагування та затримала ймовірного порушника.

Прикордонники встановили, що всі іноземці мали зі собою документи, що посвідчують осіб та прибули до України законним шляхом.  Проте потрапити до країн ЄС вирішили поза пунктами пропуску.

Наразі порушників доправили до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Подальшу долю затриманих вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ