Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські прикордонники затримали шістьох громадян Туреччини

Учора ввечері прикордонний наряд від відділу "Нісмичі" на околиці одного з населених пунктів Червоноградського району, що поблизу кордону з Польщею, зупинив для перевірки автомобіль "БМВ" із громадянами Туреччини, які хотіли незаконно потрапити до ЄС.
фото - Держприкордонслужба

Про це інформує Держприкордонслужба.

Автівкою іноземної реєстрації керував громадянин Туреччини. Крім нього в автомобілі перебували п’ятеро його співвітчизників. Іноземці мали зі собою документи, що посвідчують особу.

Під час бесіди іноземці намагалися переконати прикордонників, що вони їхали до міста Червоноград. Проте згодом стало відомо, що четверо з них домовились зі своїми товаришами про те, щоб автівкою доїхати з Одеси до одного з населених пунктів прикордоння, аби надалі у незаконний спосіб дістатися до країн ЄС.

Охоронці кордону встановили, що іноземці прибули до України законним шляхом. Двоє з них навчаються в одному з навчальних закладів Одеси та мають посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Порушників доставили до прикордонного підрозділу для подальшої перевірки та складання відповідних адміністративних документів.

Подальшу долю іноземців вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ