Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські стрільці вибороли золоті медалі на домашньому Чемпіонаті України

Як повідомили 31 липня у пресслужбі ЛОР, львівські стрільці вибороли золоті медалі на домашньому Чемпіонаті України зі стендової стрільби.

Чемпіонат України зі стендової стрільби відбувся цими вихідними на спортивній базі комунального закладу "Львівський стрілецький стенд".

Понад 70 учасників з шести областей України та м. Києва змагалися на траншейному та круглому стендах в особистій та командній першості, а також в командах мікст.

У змаганнях на траншейному стенді відзначились львівські стрільці. Золоті медалі в особистій першості здобули Олександр Білько та Олена Охотська. Срібну нагороду виборов Олесь-Олександр Шлюз.

Здобувши переможних 127 очок, до особистих золотих нагород Олена Охотська та Олександр Білько додали “золото” у вправі мікст.

На круглому стенді на п'єдестал пошани піднялись два представники КЗ ЛОР "Школа вищої спортивної майстерності". Золото здобув Георгій Іпатов. Друге місце у жіночій категорії дисципліни посіла Олександра Бартишева, яка також отримала бронзову медаль за змагання у вправі мікст. За підсумками змагань Георгій Іпатов та Валерія Бартишева замкнули шістку найсильніших у вправі мікст.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, львів'янка виборола три нагороди на Всесвітній універсіаді у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ