Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівського прикордонника викрили на хабарі у 2 тис. доларів

Військовою прокуратурою викрито прикордонника на 2 тис дол США хабара. Про це Гал-інфо повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Головного відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ у Львівській області та внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди прикордонником Львівського прикордонного загону.

Грошові кошти в розмірі 2 тис дол США призначалися за вплив на посадових осіб відділу прикордонної служби «Шегині» щодо безперешкодного ввезення товарів з Республіки Польща на територію України.

Під час одержання другої частини хабара в розмірі 800 доларів США вказаного прикордонника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події.

На даний час йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням). Готуються клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ