Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівську молодь запрошують взяти участь у грі MindGame

У межах святкування Дня молоді у сквері "На Валах" (вул. Винниченка, перед Львівською облдержадміністрацією) відбуватиметься командна гра MindGame.

Це спеціальна інтелектуально-розважальна гра, яка складається з цікавих запитань усіх можливих галузей знань. Більшість питань вирішуються логікою, кмітливістю, протиріччям, здогадкою і т.п.

Учасники матимуть змогу розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі посміятись.

Організатори MindGame дивуватимуть позитивною атмосферою, де усі рівні, незалежно від знань та можливостей.

Все що потрібно - зібрати командну від 4 до 6 осіб, зареєструвати її на гру за посиланням до 29 червня 12.00 год.

Гра розпочнеться о 17:30 год 30 червня 2019 року у сквері "На Валах".

Нагадаємо, що День Молоді на Львівщині цьогоріч організовують молодіжні громадські організації спільно з Львівською обласною державною адміністрацією.

Контактна особа: Софія Курман, тел.: 0685121268.

Довідково:

Гра Mind Game, це – розважально-інтелектуальний вид розваг, популярний закордоном. Через активіність учасників організатори проводять такі ігри регулярно. Питань на енциклопедичні знання у грі майже немає. Більшість питань беруться логікою, кмітливістю, протиріччям, здогадкою і т.п. Це дозволить вам розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі посміятись. Позитивна атмосфера є запорукою нашої гри, у якій всі рівні, незалежно від знань та можливостей. Гра відбувається у жанрі Pub Quiz.

Pub Quiz (від англ. слів паб та вікторина) – вже поширений спосіб провести час із друзями і одночасно спробувати свої сили в полегшеному варіанті гри «Брейн Ринг» або «Що? Де? Коли?». Саме завдяки Mind Game молодь має можливість провести час весело, інтелектуально і, в деякій мірі, навіть азартно.

Ігри від Mind Game вже поширюються такими містами України як Львів, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ.

Аби більше дізнатися про гру переходьте за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ