Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський боксер Віктор Плотніков проведе бій з австралійцем Джеффом Хорном

1 серпня в Інверкаргіллі (Нова Зеландія) на Stadium Southland український напівсередньоваговик Віктор Плотніков (32-2-0, 15 КО) зустрінеться в ринзі з Джеффом Хорном (10-0-1, 8 КО) із Австралії на прізвисько «шершень».

На кону поєдинку - титули WBA Pan African, ПАБК, WBO Oriental у напівсередній вазі, якими володіє Хорн, а також титул Інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у напівсередній вазі, що належить Плотнікову.

Свій титул Віктор завоював у лютому цього року у Великобританії, здобувши переконливу перемогу над Дентоном Васселлом одноголосним рішенням суддів. На професійному ринзі львів'янин провів 34 поєдинки, здобув 32 перемоги, 15 із яких нокаутом. На даний момент входить до ТОП-10 рейтингу IBF та займає 12-й рядок рейтингу WBO. Готується до цього поєдинку Віктор у рідному Львові під керівництвом Миколи Жулинського.

Супернику Плотнікова Джеффу Хорну 27 років, живе і тренується у Брісбені (штат Квінсленд, Австралія), тренер боксера - Гленн Раштон. Свого часу Хорн був одним із кращих австралійських боксерів-любителів - триразовий Чемпіон Австралії, учасник Олімпійських ігор в Лондоні, учасник Чемпіонату світу в Баку - 2011. На ОІ Хорн дійшов до чвертьфіналу, де програв українцю Денису Берінчику. Дебютував на профі-ринзі у 2013 році. У послужному списку австралійця 11 поєдинків, 10 перемог, 8 із яких нокаутом, титули WBA Pan African, ПАБК, WBO Oriental у напівсередній вазі. Кілька тижнів тому Джефф здобув перемогу над представником Гани Річмондом Джарбенгом технічним нокаутом у третьому раунді. У рейтингу WBO в Хорн розташувався на 10-му рядку, у WBA займає 15-у позицію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ