Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівський поліцейський їздить на Infiniti. Прокуратура вражена

Прокуратурою Львівської області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного збагачення працівником одного з відділів поліції м.Львова. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
Аutoblog

Після моніторингу електронної декларації працівника одного із районних відділів поліції Львова на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції встановлено, що останній у листопаді 2015 року набув транспортний засіб Infiniti QX60 ринковою вартістю 1, 3 млн грн.

За поданням прокуратури області, керівництво Головного управління Нацполіції у Львівській області провело службову перевірку на предмет законності набуття вказаного автомобіля. Як наслідок, законність набуття прав на транспортний засіб не доведено.

З огляду на викладене, слідче управлінням прокуратури Львівської області за вказаним фактом зареєструвала кримінальне провадження за ч.1 ст.368-2 КК України, тобто незаконне збагачення.  На даний час триває досудове розслідування.

Прокуратура області продовжує опрацьовувати подані е-декларації осіб уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ