Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'яни перемогли на турнірі Suzuki Boxing Night 11 у Польщі

Вчора, 29 січня, в польському місті Хенцини відбувся вечір олімпійського боксу Suzuki Boxing Night 11, участь у якому взяли боксери з Польщі, Німеччини, Литви та України.
фото - пресслужба НОК

Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області.

Зокрема, на цьому масштабному турнірі виступили двоє проспектів зі Львова - чемпіон Європи 2021 року серед юніорів Олег Гічва і чемпіон України 2019 року серед молоді Данило Заморило. 

Обоє наших боксерів тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Андрія Сальви і обоє здобули перемоги в рамках цього турніру з однаковим рахунком - 3:0. Олег Гічва у категорії до 63 кг переміг поляка Якуба Попа, а Данило Заморило став сильнішим за литовця Ейнораса Сікєвічюса. Їхній бій пройшов у вазі до 63,5 кг.

Додамо, що на турнірі Suzuki Boxing Night 11 виступили ще троє українських боксерів. Володимир Мандзюк з Тернополя з рахунком 3:0 виграв у поляка Даніеля Пйотровскі (вага до 71 кг), а представник Донеччини Ростислав Кравченко поступився місцевому боксеру Павлу Браху (рефері зупинив бій в трельому раунді через явну перевагу поляка).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ