Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'яни здобули призові місця на Міжнародному запливі через Дніпро

Найбіьлш витривалі учасники долали вплав 10 кілометрів.

Як повідомляє Відділення НОК України у Черкаській області, 11 липня в Черкасах відбувся традиційний Міжнародний заплив через Дніпро (International Dnipro Swim Marathon). Це був уже 11-тий заплив із часу заснування таких «водних» стартів. Ці змагання досить схожі на Міжконтинентальний заплив через Босфор: той проводиться вже 32-й раз, збирає учасників зі всього світу, дистанція запливу – 6,5 кілометрів. У Черкасах же найвитриваліші змогли здолати більше за Босфор – 10 кілометрів води. На одних і на інших змаганнях учасники перевіряють власну витривалість та силу волі.

На основній дистанції 10 км перемогу здобув дніпрянин Дмитро Маляр (2:25:12). Львів'янин Олександр Сенчук з результатом 4:17:05 став 28-м, а у своїй віковій категорії 20-29 років серед чоловіків – третім.

Більшість спортсменів, зокрема і представників Львова, змагалися на дистанції у 3 кілометри.

Результати львів'ян:

Іван Бабічук – час 1:18:32, 21 місце в абсолютному заліку, 16 місце серед чоловіків і перше місце серед чоловіків вікової категорії 40-49 років.

Зоряна Богдан (клуб “Мальви) – час 1:20:33, 25 місце в абсолютному заліку, 6 місце сереж жінок і перше місце серед жінок вікової категорії 40-49 років.

Олена Мороз – час 2:03:36, 76 місце в абсолютному заліку, 33 місце серед жінок і п’яте місце сереж жінок вікової категорії 40-49 років.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, у Городоцькому районі триває спорудження спортивного майданчика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ