Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янин ледь не повішався через зарплату

Львів’янин ледь не скоїв самогубство, бо не міг виплатити заробітну плану своїм працівникам. Патрульні переконали чоловіка не робити цього, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова на Фейсбук.

Учора, 16 січня, на службу 102 надійшов виклик про те, що в одному з будинків на вулиці Джорджа Вашингтона, чоловік закрився в власній кімнаті та хоче покінчити життя самогубством.

Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою, де мати чоловіка повідомила їм, що її син займається підприємництвом та немає змоги виплатити зарплату працівникам і через це хоче покінчити життя самогубством. 

Патрульні почали спілкуватись з громадянином через замкнені двері та переконали його відчинити їх. Він говорив, що хоче вкоротити собі віку шляхом повішання та не хоче більше жити. А пізніше розповів, що йому мали виплатити гроші за роботу і не виплатили та показав відповідні документи. Інспектори розповіли чоловікові, який вихід є з цієї ситуації та надали номер центру безоплатної правової допомоги. Чоловік заспокоївся і дуже дякував за надану допомогу та теплі слова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ