Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'янин Любомир Пінчук здобув першу перемогу у надважкій вазі

В ніч проти неділі, 16 травня, 24-річний боксер-професіонал зі Львова Любомир Пінчук переміг нокаутом в першому раунді 26-річного американця Ендрю Саттерфілда (5 перемог, 4 поразки) у центральному поєдинку боксерського турніру в Піттсбурзі, штат Пенсильванія, США. Про це повідомили 16 травня у пресслужбі Відділенні НОК країни у Львівській області.

Бій тривав близько хвилини. Спершу українець відправив свого візаві у нокдаун потужним одиночним ударом у щелепу. А після того добив серією ударів у голову.

Це був 16-й бій Любомира на профі-ринзі. Він здобув 13 перемог (8 нокаутів) при двох поразках та одній нічиїй. 14 поєдинків боксер зі Львова провів у першій важкій вазі, а останні два - у надважкій. Торік в грудні він поступився за очками непереможному американцеві Стефену Шоу, а цього разу здобув свою першу перемогу у королівській ваговій категорії.

Додамо, що у незалежному комп'ютерному рейтингу BoxRec Любомир Пінчук нині перебуває на 6-у місці серед 29-ти діючих українських супертяжів, поступаючись Олександрові Усику, Вікторові Вихристу, Владиславові Сіренку, Андрієві Руденку та Олександрові Захожому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ