Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів'янин влаштував стрілянину в барі готелю

Львівські поліцейські затримали зловмисника, який здійснив постріл із спецзасобу у ресторані. За скоєне 32-річному львів’янину загрожує покарання - від трьох до семи років позбавлення волі, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 29 січня, у Галицький відділ поліції звернувся 37-річний львів’янин, менеджер одного з львівських готелів, котрий повідомив, що близько 00.35 у ресторані готелю невідомий чоловік порушував громадський порядок та здійснив постріл із невідомої зброї, пошкодивши при цьому майно. Сума завданих збитків становить 510 гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний львів’янин, який стріляв із пристрою для відстрілу гумових куль та влучив у барну стійку.

Спецзасіб правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження, а зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ