Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Максим Козицький попередив про ускладнення на дорогах області

"​Жителі Львівщини, синоптики попереджають про погіршення погодних умов", - начальник ЛОВА Максим Козицький.

На автошляхах області працює снігоочисна техніка, дорожнє покриття обробляють протиожеледними матеріалами. Лише упродовж ночі та ранку дороги на Львівщині розчищали 167 одиниць техніки, використали 2460 тонн піщано-соляної суміші. Техніка продовжує працювати. Станом на зараз, окрім обʼїзної Львова, ускладнень у русі немає, місцями є намерзання та ожеледиця. 

Загалом для забезпечення проїзду автомобільними шляхами нашої області напоготові є 270 одиниць снігоочисної техніки. Для проходження зимового періоду заготували достатній резерв піщано-соляної суміші. 

На випадок, якщо масштабна негода охопить усю територію Львівської області, першочергово очищатимуть магістральні дороги державного значення, зокрема ті, які ведуть до пунктів пропуску.

Максим Козицький зазначив, що за належне утримання доріг місцевого значення відповідає департамент дорожнього господарства Львівської ОВА. Доріг державного значення – Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Для транспортних засобів на Львівщині діють стоянки, де можна перечекати негоду. Перелік – за посиланням: http://surl.li/nqtcs

Якщо у вас є запитання або зауваження щодо розчищення доріг у вашому населеному пункті, звертайтесь на Гарячу лінію Львівської області: 032 25 96 031.

"Враховуючи попередження синоптиків, закликаю вас за можливості перечекати негоду вдома або ж скористатись громадським транспортом. Бережіть себе!", - підсумував Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ