Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Marks and Spencer - вишуканий одяг британського виробництва

Marks and Spencer - відомий британський бренд, речі якого продаються майже у кожній країні світу. Вперше їх вироби з'явилися на ринку в 1884 році. Головна філософія бренду полягає в тому, щоб їх одяг подобався людям різних вікових категорій.

Вони відшивають різноманітні моделі та фасони, аби задовольнити потреби підлітків та зрілих людей. Таким чином, більшість клієнтів обов'язково здійснить покупку в їх інтернет-магазині. 

5LIy_S6SbFLHoraHnpJqmJerSw6TzRRvuo_0xEjKeWVX4X4YwatFnyZEifmPZ0GQ72WQ9JMA0td2OMuSXhOEQuY22-0pCQnUXpQNl1rJxdIM7iHK1vCsgXGhTjgZRbfMhpaWD6hM

Звичайно в Україні є достатня кількість офіційних магазинів Marks and Spencer, проте там вам навряд чи вдасться знайти абсолютно всі моделі та розміри. Набагато краще знайомитися з асортиментом товарів на офіційному сайті, де часто відбуваються різноманітні акції та знижки. А на сторінці https://npshopping.com/ru/catalog/c/marks-and-spencer можна детальніше дізнатися про оформлення доставки посилки з Великобританії в Україну. 

Marks and Spencer займаються виробництвом жіночого, чоловічого та навіть дитячого одягу. В їх магазинах можна підбирати гардероб для всієї сім'ї й усі будуть задоволені, адже асортимент одягу там дійсно широкий. Для створення речей британський бренд використовує найрізноманітніші матеріали. 

Для прикладу, варто розглянути екоколекцію. Всі речі виконані в бежевих світлих тонах. Для створення жіночих штанів використовується лише краща бавовна та льон. Такий варіант чудово підійде для теплого літнього часу. 

Чому краще купувати на офіційному сайті?

Попри широкий асортимент та наявність різноманітних вигідних пропозицій, в офіційного британського сайту є ряд інших переваг. 

Не варто забувати, що саме там ви зможете придбати оригінальні товари та не турбуватися про їх якість чи місце походження. В будь-якому випадку виробник точно продасть вам лише справжній одяг та й ціна його може бути значно нижчою, ніж в інших інтернет-магазинах.

Також у вас є можливість оформити інтернет-підписку, яка буде сповіщати вас про різноманітні акційні пропозиції та знижки на сайті, щоб ви не пропустили цю подію та могли придбати речі за максимально вигідними цінами. 

Варто звернути увагу й на те, що в українських офлайн-магазинах речі Marks and Spencer коштують набагато дорожче, ніж на їх офіційному британському сайті. Виходить, можна купувати речі не виходячи з дому й економити. 

Демократичність цін можна пояснити тим, що компанія рідко залучає до реклами дуже відомих та високооплачуваних зірок. Всю увагу вони намагаються звернути на якість матеріалів та пошиття своїх виробів, адже це найважливіше. 

Доставка товарів з офіційного британського сайту Marks and Spencer в Україну

Якщо ви бажаєте замовити речі з Великобританії, то найкраще скористатися послугами форвардингового сервісу NP Shopping від Нової пошти Глобал. Терміни доставки товарів з Великобританії в Україну - від 8 робочих днів, а відстежити свою посилку можна за допомогою трек-номеру в особистому кабінеті на сайті NP Shopping. За бажанням є можливість оформити кур'єрську доставку, або ж просто забрати товар з будь-якого зручного поштомату чи відділення “Нової пошти”. Приблизну вартість послуги можна розрахувати на сайті NP Shopping. Вона залежить від фактичної ваги посилки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ