Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Масштабна ДТП у центрі Києва за участю автокрана: поліція відкрила кримінальну справу

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом масштабної ДТП, яка сталася вранці 23 жовтня на бульварі Лесі Українки.

Про це в коментарі 112 Україна повідомила речник столичної поліції Києва Оксана Блищик.

За її словами, досудове розслідування ведеться за ст.286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Представник поліції Києва повідомила, що до матеріалів справи буде долучено відео моменту наїзду автокрана на припарковані автомобілі.

"На відео видно, що вантажівка навіть не намагалася гальмувати, очевидно, інформація водія про те, що відмовили гальма, може бути правдивою. Вона буде під час слідства перевірятися", - зазначила Блищик.

За її словами, під час слідства поліцейські встановлять, з якою метою автокран комунального підприємства виявився в центрі міста. Також будуть встановлені суми збитків для відшкодування власникам пошкоджених авто.

Нагадаємо, що вранці 23 жовтня в центрі Києва на бульварі Лесі Українки автокран, у якого відмовили гальма, протаранив низку припаркованих автомобілів. У результаті інциденту троє осіб звернулися до лікарів за медичною допомогою, пошкоджено 20 легкових автомобілів і саму вантажівку.

Новое время

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ