Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Майже 41 тисяча цигарок: прикордонники затримали контрабанду

Ситуація повторилася в тому ж самому пункті пропуску "Дольськ", де кілька днів тому офіцери внутрішньої та власної безпеки ДПСУ вже виявляли в такій ж вантажівці партію сигарет, а саме 27 тисяч пачок сигарет.
Фото: ДПСУ

На цей раз ще один білорус прямував в Україну такою ж вантажівкою "Сканія". До того ж так само перевозив кокосове волокно. Варто зазначити, що коли вантажний автомобіль прибув у вищевказаний пункт пропуску, у співробітників відділу ВВБ по Луцькому прикордонному загону щодо можливого незаконного переміщення тютюнових виробів вже була оперативна інформація, тому спільно зі співробітниками оперативних підрозділів ДПСУ та оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області його було ретельно оглянуто.

В результаті, після його розвантаження, правоохоронці натрапили на змонтовану конструкцію у днищі вантажівки.  Правоохоронцям довелося знову демонтовувати сховок за допомогою болгарки. Всього із днища підлоги дістали 82 ящики із майже 41 тисячею пачок сигарет білоруського виробництва з марками акцизного збору РБ. Тож втрати контрабандистів сягнули більше мільйона гривень. Сума оцінки сигарет склала майже 920 тисяч гривень, причепу - понад 150 тисяч гривень.

На даний час вантажний автомобіль залишається в пункті пропуску для складання відповідних документів працівниками ДФС. Триває прийняття рішення щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 204 ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ