Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Червонограда ходив по вулиці з патронами

У Червонограді чоловік носив з собою одинадцять патронів, які, за його словами, він знайшов, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники групи реагування патрульної поліції №1 Червоноградського відділу поліції під час патрулювання міста на вулиці Шевській звернули увагу на чоловіка, котрй поводився підозріло. Правоохоронці підійшли до громадянина і під час розмови він заявив, що має з собою набої до вогнепальної зброї, які він знайшов. Поліцейські вилучили у чоловіка одинадцять патронів калібру 5,6 мм.

Відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Патрони вилучено та скеровано на експертизу в НДЕКЦ.

Нагадаємо, від 1 до 31 жовтня на Львівщині проводилась операція «Зброя та вибухівка», під час якої громадяни мали можливість добровільно звернутися у підрозділи поліції і здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігалися у них незаконно, та уникнути при цьому кримінальної та адміністративної відповідальності. У деяких випадках після перевірки громадяни мали можливість зареєструвати принесену зброю на себе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ