Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Франківщини вдарив ножем у груди мешканця Сокальського району

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у ножовому пораненні чоловіка. Про це повідомили 28 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

26 вересня у Буське відділення поліції надійшло повідомлення про чоловіка, госпіталізованого у місцеву лікарню з діагнозом "проникаюче ножове поранення грудної клітки". 

Як встановили співробітники територіального підрозділу поліції, поранений, 42-річний мешканець Сокальського району, прийшов додому до своєї колишньої дружини, де у нього виник конфлікт із її співмешканцем, жителем міста Долина Івано-Франківської області віком 35 років. Під час конфлікту співмешканець завдав колишньому чоловіку удару кухонним ножем в область грудей, спричинивши тілесні ушкодження.

Слідчі Буського відділення поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові нетверезі чоловіки, які пили на дитячому майданчику, травмували патрульного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ