Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Краматорська розповсюджував дитячу порнографію

Як повідомила прес-служба Нацполіції України, правоохоронцями зібрано доказову базу відносно 38-річного мешканця Краматорська, який поширював закритими інтернет-каналами відеофайли порнографічного характеру за участі неповнолітніх.

Під час документування вказаного злочину було встановлено, що зловмисник створив в інтернеті приховану гілку, пароль від якої коштував певну суму грошей, куди завантажував відео, в тому числі й таке, яке містило дитячу порнографію. Іноді пароль потрапляв і в руки тих, хто погоджувався просто на обмін відеофайлами. Загалом приватна мережа зібрала більше 100 користувачів.

Наразі за місцем мешкання підозрюваного тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів щодо творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ