Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканку Стрия, підозрюють у пограбуванні та крадіжках на місцевих ринках

За скоєне жінці загрожує покарання – до шести років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

4 червня близько 14.40 у Стрийський відділ поліції звернулася продавець одного з магазинів міста з повідомленням про жінку, яка викрала гроші та  була затримана при спробі втечі з торгового закладу. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисниці -  37-річної мешканки райцентру.

Під час досудового розслідування поліцейські зібрали достатньо доказів причетності жінки до скоєння кримінального правопорушення та повідомили їй про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.185 (крадіжка)  та ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання передбачене санкціями статей – до шести років позбавлення волі.

«Також попередньо встановлено, що зловмисниця причетна до низки крадіжок, скоєних на промисловому та продуктовому ринках у Стрию. Зазвичай, вона відволікала увагу продавців, начебто зацікавившись цінами та якістю товарів, та в слушний  момент викрадала гроші»,- розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

Підозрювана затримана в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

До уваги мешканців Стрийщини – якщо вам відома інформація щодо причетності затриманої до вчинення кримінальних правопорушень, прохання зголоситись у  Стрийський  відділ поліції або на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ