Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Мешканців Авдіївки можуть евакуювати

"​Скординували дії керівників міст і районів області на випадок можливої евакуації мешканців Авдіївки. Станом на зараз, впродовж дня можемо евакуювати до 8 тисяч осіб", - про це на своїй сторінці на ФБ написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський .

"Міста області, станом на зараз, готові прийняти до 9 тис осіб. У дитячих заклади області готові в будь-який момент прийняти понад тисячу дітей. 

На під’їзді до міста близько 10 тонн продуктів харчування. Військові надали додаткові польові кухні", - повідомив Павло Жебрівський. 

Нагадаємо, сьогодні, 31 січня, близько 05.40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як свідчать донетчани в соцмережах 4 установки РСЗО "Град", били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів. Про це на Фейсбуці повідомила прес-служба 72-ї ОМБР.

"Міста області, станом на зараз, готові прийняти до 9 тис осіб. У дитячих заклади області готові в будь-який момент прийняти понад тисячу дітей. На під’їзді до міста близько 10 тонн продуктів харчування. Військові надали додаткові польові кухні", - повідомив Павло Жебрівський. Нагадаємо, сьогодні, 31 січня, близько 05.40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як свідчать донетчани в соцмережах 4 установки РСЗО "Град", били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів. Про це на Фейсбуці повідомила прес-служба 72-ї ОМБР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ